Nationalmuseum – Öppet hus i ateljén för barn

Igår var sonen med sin farmor på Nationalmuseum. O farmor är väldigt konstintresserad och försöker få över det intresset på sonen, vilket är jätte kul. Så ingen var gladare än honom igår när vi mötte farmor på stan och de skulle gå till Nationalmuseum och skulptera i deras skulpturverkstad i ateljén.

Från och med imorgon har de familjesöndagar varje söndag med olika aktiviteter varje söndag. Men redan igår hade de en för smak av detta.

Leriga händerPenslar i vatten

O fick både skulptera och måla och tyckte det var jätte roligt. Så vi kommer definitivt att gå dit flera gånger. Från och med 1 januari är det även GRATIS att gå på flera museum i Stockholm och Nationalmuseum är ett av de museum som har fri entré.

 

 

 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *