Spanska lektioner på semestern 

  
På den här resan förenar jag verkligen nytta med nöje. Egentligen är jag världens soldyrkare som brukar tillbringa mesta delen av dagen på en semester antingen i solen på en solsäng eller i solen lekandes med sonen. Men med tanke på att jag är gravid så vill jag inte vara i solen för mycket. Så på denna semester går jag på spanska lektioner varje dag. Sonen har faktiskt också varit med flera gånger. För mig är det mest repetition, men jag skulle verkligen vilja bli bättre på spanska. Framför allt för att vi reser en del och mycket till Spanien. Jag älskar ju verkligen Spanien. Sonen har lärt sig väldigt många nya ord och räkna på spanska – win win. 

Brukar du försöka lära dig språket när du reser? 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Lite av språket vill jag ofta lära mig, men det blur för det mesta bara några ord och fraser. Under vår Europaresa blev det ganska snurrigt mellan portugisisks, spanska, fransks och italienska, och sen emellan en massa slaviska språk… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *