Internationell barnklubb på Dominikanska Republiken 


Vi har ju rest väldigt mycket med sonen och något som vi faktiskt uppskattat väldigt mycket är barnklubbar senaste åren. Eftersom han är ett ensam barn än då länge, så uppskattar han mycket att leka med andra barn. Självklart leker vi med honom mycket. Men en 5,5 åring behöver ju även leka med likasinnade.


Vi har väldigt ofta rest till Sunwings Resorts som har skandinavisk barnklubb – miniklubben med maskotarna Lollo och Bernie som är favoriterna.

  Oscars skor från Crocs.
  
Men varken i Spanien – Torremolinos eller här på Dominikanska Republiken fanns några större resort med skandinaviska barnklubbar. Så vi har testat det här med internationella barnklubbar istället.Jag måste säga att det är helt över förväntan. Barnklubbsledarna här på Gran Ventana Beach Resort på Dominikanska Republiken är verkligen helt fantastiska. Trots att de bara pratar spanska och engelska gör de sig förstådda med sonen eller han förstår dem. Han lär sig även lite engelska och träffar andra barn från olika nationaliteter och gör sig förstådd.


 Inser att detta är verkligen lärorikt för honom och samtidigt roligt för honom. Så vi kommer nog vid flera tillfällen välja internationella hotell och barnklubbar i framtiden. Han har verkligen roliga dagar här och det händer mycket roligt. Alltifrån pool party, olika lekar till minidisco på kvällarna.

Brukar dina barn vara med i internationella barnklubbar?

samtidigt

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *