Dominikanska Republiken levererar 

  
Vi kom ju till Dominikanska Republiken i fredags kväll och har redan haft två fantastiska dagar här! 

  

  
Vädret är på topp och vi bara njuter dagarna i ända. Ville bara kort uppdatera för er som undrar om vi har kommit fram. 

Fler inlägg om paradiset – Dominikanska Republiken kommer såklart! 

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej. Är ni ute och rör på er så är det mycket möjligt att ni stöter på mig på The Boat House i Boca Chica på kvällskvisten. Roligt att ni gillar läget. Jag har varit här nu i 2 månader och har 3 månader kvar innan jag åker hem till Sverige. Åker ni till Isla Saona så kan jag informera er om att jag byggde den allra första baren där år 1994. Ha det gott. Hälsningar Urban

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *