UD – Resklar appen 

  
En fantastisk app att ha i din telefon eller surfplatta är UD Resklar. Här hittar du framför allt information om säkerhetsläget i alla olika länder i hela världen. Det är väldigt enkelt att gå in och läsa om de olika länderna. 

   
   
Man hittar alltifrån allmäna säkerhetsläget i landet till andra små råd om exempelvis vaccinationer, försäkring, hur länge behöver ditt pass vara  giltigt etc Så med andra ord en fantastisk app att ha i telefonen när man gillar att resa. 

  
Man kan även lagra sina privata uppgifter i appen så att man har stenkoll på allt inför sin resa. Perfekt att spara ner alla sina uppgifter i denna app och sen bara uppdatera inför nästa resa / resmål. 

Har du laddat ner UD Resklar? 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Smart app 🙂 Själv är jag ju finländare och vet inte om Finland har en motsvarande app.. Kanske denna är praktisk även åt den som inte är svensk medborgare/invånare? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *