Skridskoåkning i Vasaparken 

  
Jullovsaktiviteter behöver ju inte kosta särskilt mycket pengar. Sonens favorit aktivitet numera är att åka skridskor. Vi åkte skridskor första gången för den här säsongen förra veckan och han är helt hooked på det. 

   
   
Han vill bara  åka, åka och åka. Igår lånade jag även ett par skridskor av en vän för jag har inga.. Det var bara att inse att jag var minsann inte lika duktig som jag var för typ 20 år sedan när jag åkte skridskor mycket. Sonen var betydligt mycket bättre än mig trots att vi har åkt fyra gånger den senaste veckan. 

  
Vasaparken är verkligen det perfekta stället att åka skridskor på i Stockholms innerstad. Stor och rymlig isplan. Så hit går vi definitivt flera gånger. 

Gillar ni att åka skridskor? 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *