Gott Nytt År 2016

  Årets sista dag är kommen och 2015 har verkligen varit ett riktigt bra år på många sätt. Ett bra resår. Nyårskrönikorna är förinställda och väntar på er kommande dagar. Nytt jobb och lilla bebisen i magen som vi kommer i maj om allt går bra.   

 
Bloggen har vuxit och jag hade besökare från hela 94 länder 2015. Så är super taggad inför ett ännu bättre bloggår. Jätte roligt att ni är så många som läser bloggen. Mer resinspiration lovar jag er under 2016. 

  
Ikväll blir det nyårsfest och vi skålar in nyår med goda vänner. Har hittat ett riktigt gott alkohol fritt mousserande vin som jag lyxar till det med kvällen till ära. 

Nu önskar jag dig och dina nära ett fantastiskt nyår och gott nytt år – så hoppas jag ”vi ses” 2016. 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *