Resplaner 2016 

 
Vi lämnar ett härligt 2015 resår bakom oss med flera härliga resor både utomlands liksom i Sverige. Missa inte min årskrönika om 2015 årsresor som kommer inom kort. 
Nu blickar vi framåt och jag är redan i fullgång att planera 2016 års resor. 

Först ut blir en weekend till Helsingfors med familjen. Vi åker iväg på en jullovskryssning med TallinkSilja och spenderar en dag i Helsingfors. Det blir en perfekt början på 2016.     

 Därefter bär det av till Dominikanska Republiken för hela familjen lite längre in i januari.  

Jag har varit på Dominanska Republiken flera gånger. Men varken maken eller sonen har varit där eller i Karibien, så jag tyckte det var dags att visa familjen något nytt innan bebisen kommer till världen.   

Dessa härliga bilder är ifrån en av världens vackraste stränder – Macao Beach på Dominikanska Republiken. Dit skulle jag gärna återvända. Ett hett tips i Karibien.  

Sen har vi valt att inte boka några fler flygresor innan bebis leveransen i maj.  Men några weekends inom Sverige står högt på önskelistan. Gärna till  fjällen och kanske någon spahelg. 

I sommar drömmer vi om Grekland och Spanien.  Men vill inte boka något förrän vi ser om allt går bra med nytillskottet. Dalarna, västkusten och Göteborg hör ju annars till våra favoriter under sommaren. 

Vad har du för resplaner 2016? 

Spana också in

12 kommentarer

 1. Grattis! Spännande 2016 på flera vis! Vi väntar oxå nytillskott i februari och har inte bokat ngn resa än. Hoppas dock på en första tur i maj/juni till Spanien för att bada och njuta. Men vi får se… nu väntar vi på vår leverans:) Vår son som snart blir sex år väntar, väntar och längtar efter den lille. Vad säger er son?

 2. Grattis! Spännande 2016 på flera vis! Vi väntar oxå nytillskott i februari och har inte bokat ngn resa än. Hoppas dock på en första tur i maj/juni till Spanien för att bada och njuta. Men vi får se… nu väntar vi på vår leverans:) Vår son som snart blir sex år väntar, väntar och längtar efter den lille. Vad säger er son?

 3. Härliga resplaner! Och sååå roligt med nytillskottet till familjen!!! Vi har inte så mycket resplaner ännu, men är ändå inställda på att det ska bli en del resor under året. Vi börjar med att resa till Helsingfors och Åbo i januari.

 4. Härliga resplaner! Och sååå roligt med nytillskottet till familjen!!! Vi har inte så mycket resplaner ännu, men är ändå inställda på att det ska bli en del resor under året. Vi börjar med att resa till Helsingfors och Åbo i januari.

 5. Låter som riktigt trevliga planer det! 🙂 Själv har jag typ inga planer alls ännu, tror det bestäms när jag vet med säkerhet var jag kommer bo näst 🙂 Då blir det väl närmast det landet samt grannländer som ska upptäckas 🙂

 6. Låter som riktigt trevliga planer det! 🙂 Själv har jag typ inga planer alls ännu, tror det bestäms när jag vet med säkerhet var jag kommer bo näst 🙂 Då blir det väl närmast det landet samt grannländer som ska upptäckas 🙂

 7. Vi har börjat fundera så smått men känner också att vi inte vågar planera sommaren ännu, får helt enkelt ta det i sommar då vi märker hur det funkar med en till i familjen. Både Grekland och Danmark är vi sugna på, men tryckande värme och bebis känns sådär, även bortkastade pengar om bebis kanske fortfarande sover jättedåligt. Bilresa till Danmark känns också lite knepigt att planera innan, kan ju behöva bli en väldigt massa stopp på vägen 😉
  Tur vi har sommarhuset i Roslagen!
  Men vi funderar istället på att satsa på Kanarieöarna 2 veckor över jul nästa år, då är bebisen lite större, inte för varmt och knappt någon tidsskillnad.
  Men nu i Mars blir det Helsingfors kryssning, dock utan familjen 😉
  Med familjen blir det lite dagsturer/weekend till skidanläggningar i närheten, som Kungsberget och Romme.
  Någon hotellövernattning och besök på ex Kolmården och Furuvik. Kram

 8. Vi har börjat fundera så smått men känner också att vi inte vågar planera sommaren ännu, får helt enkelt ta det i sommar då vi märker hur det funkar med en till i familjen. Både Grekland och Danmark är vi sugna på, men tryckande värme och bebis känns sådär, även bortkastade pengar om bebis kanske fortfarande sover jättedåligt. Bilresa till Danmark känns också lite knepigt att planera innan, kan ju behöva bli en väldigt massa stopp på vägen 😉
  Tur vi har sommarhuset i Roslagen!
  Men vi funderar istället på att satsa på Kanarieöarna 2 veckor över jul nästa år, då är bebisen lite större, inte för varmt och knappt någon tidsskillnad.
  Men nu i Mars blir det Helsingfors kryssning, dock utan familjen 😉
  Med familjen blir det lite dagsturer/weekend till skidanläggningar i närheten, som Kungsberget och Romme.
  Någon hotellövernattning och besök på ex Kolmården och Furuvik. Kram

 9. Dominikanska har alltid varit en dröm. Är avis. Vi hade det bra överallt utom Bahamas. Älskar alla dina resplaner.

  Miamibeach och Key west var favoriterna 🙂 Ha nu ett riktigt härligt gott nytt år och Grattis till bäbis. =) KRAM

 10. Dominikanska har alltid varit en dröm. Är avis. Vi hade det bra överallt utom Bahamas. Älskar alla dina resplaner.

  Miamibeach och Key west var favoriterna 🙂 Ha nu ett riktigt härligt gott nytt år och Grattis till bäbis. =) KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *