Viaplay – barnfilmer offline 

  
Det här med att vara uppkopplad och kolla på filmer har jag länge vetat om. Men att kolla på filmer OFF-line är ganska nytt för mig. Men herregud så himla bra det är. Det måste ju vara en av de nästa uppfinningarna. 

  
Vi skaffade nyligen ett abonnemang hos Viaplay och de har ju ett stort utbud av barnfilmer och barnserier. Så inför gårdagens långa bilresa till Dalarna laddade jag ner några nya filmer åt sonen och det var verkligen en hit. 

  
Filmerna ligger nerladdade off-line i 30 dagar så man kan mer eller mindre kolla på dem hur många gånger man vill. Hur bra som helst. Självklart har de inte bara barnfilmer utan vuxenfilmer och andra serier också. Perfekt inför vår 11 timmars flygning som väntar i januari. 

Just nu får man testa Viaplay gratis 1 månad oxå. Så passa på under jullovet vetja. Finns många filmer jag vill se ovh det mysigaste jag vet är att mysa med O en morgon eller kväll i soffan med en ny barnfilm. Eller ladda surfplattan inför en lång tåg-, bil- eller flygresa. 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *