”Abbe och hans vuxna åker till Grekland”

Något som jag tycker är väldigt bra att ha till barnen när man reser är nya böcker. Jag brukar ofta köpa ett par nya böcker inför varje resa för att det ska bli roligare att läsa ombord på flyget eller i bilen. 

  

Senaste boken Oscar fick handlar just om en resa; ”Abbe och hans vuxna åker till Grekland”. 

Det är en rolig liten historia om Abbe som tar med hans vuxna på en resa till Grekland. Där Abbe är den som bestämmer och de vuxna får hänga på honom. En spännande historia med härliga inslag med alltifrån packningen till resan till flygresan och stranden. En perfekt bok att ha med sig på resan – kanske rent utav Greklands resan. 

Har dina barn några favorit böcker?!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *