Las Palmas Sunset 

  
När vädret är fint och bra här i Las Palmas är det verkligen en svårslagen solnedgång. Det är så otroligt vackert längs strandpromenaden Las Canteras. 

   
    
 
Jag kan liksom inte sluta ta bilder eller sluta titta. Härom kvällen var det bara så mysigt. Jag strosade på längs stranden och strandpromenaden och bara njöt. Det är sällan det är så otroligt vackert. Denna gången har jag verkligen TUR med vädret. 

Det är ju ännu härligare att sitta på en restaurang längs stranden och avnjuta en god middag. Las Palmas är verkligen en mysig och härlig stad som har allt. Strand, sol, bad när vädret tillåter. Många bra restauranger, bra shopping. En lång härlig strandpromenad att strosa längs. Gamla stan är vacker. Har ni inte varit i Las Palmas kan jag starkt rekommendera det. 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Hej!
    Fina bilder från älskade GC inte varit där sen 2011 trist att det blivit så av olika anledningar varit där så mycket tidigare under många år.
    Hälsningar Birgitta S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *