Oktober kom och försvann…

  
Senaste månaden tycker jag gått alldeles för fort… Oktober kom och försvann. Ingen utlandsresa blev det heller. Men medvetet för det var så mycket annat roligt istället. Jag och Diana hade ju Höstens Lyxigaste Spa Event i början av månaden, vilket var riltigt lyckat. 

Oktober följdes av en massa roliga event och mässor. Underbara barn mässan, Bak- och choklad festivalen, invigning av Andys lekland och senaste veckan har det ju varor höstlov så vi har varit på Vasamuseet, Junibacken, Vilunda äventyrsbad och Skansen, så Stockholm har verkligen levererat för fullt denna månaden. 

Själv fick jag en weekend nere i Skåne tack vare mitt jobb och haft flera kursdagar och är strax klar som Kabinchef. 

Men andra ord en väldigt händelserik månad. 

Har du haft en bra oktober månad? 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *