Throw back Thursday 

  
Idag sitter jag och bara drömmer om vart vår nästa resa ska gå. Vi har fortfarande inte bokat någon vinterresa och velar lite fram och tillbaka faktiskt. Vi har ju i år bestämt oss att resa till fjällen med sonen så han ska få lära sig att åka skidor. 

Men det drar ändå i solsemester tarmen 😉 Så vi funderar faktiskt på 1v semester utomlands oxå. Men har varken bokat eller bestämt något. Det är väldigt svårt för mig att ta ledigt från jobbet oxå. Så vi får helt enkelt se… 

   

    
Det finns ju veckoresor till både Thailand, Mexico och Karibien. Men frågan är om det är värt det?! Resa 1v med jetlag med barn…. Själv vet jag att jag klarar det. 

Annars älskar vi ju Spanien och Kanarieöarna står mig varmt om hjärtat. Så kanske blir det 1v dit. 

Vart går din nästa resa? 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *