Nyttigare snacks på resan 

  
När vi är ute och reser så packar jag alltid med goda snacks till familjen. Reser vi långt kan ju ex en flygresa vara 11-12 h O h resan dörr till dörr kanske blir 16-17h, vilket innebär att mellis och ha med sig snacks är ett måste för oss. Jag ser gärna till att ha lite nyttigare snacks oxå. Svenska Kakaobolaget har en ny choklad med kakao bönor från Sri Lanka som endast är gjord på två ingredienser, kakao och socker – riktigt god vill jag lova! 

 
Biofood har precis kommit ut med flera ekologiska nyheter, vad sägs om grönkålschips i olika smaker. Riktigt goda måste jag säga och betydligt mycket nyttigare än vanliga chips.   
Även dricks nyttigheter gillar jag. Ren kokosmjölk smaksatt med choklad blev en stor favorit. Denna tror jag även passar barn väldigt bra. 

  

Raw food är ju verkligen inne nu och betydligt mycket nyttigare än andra snacks och kakor. Jag fick veta att det finns en butik på Söder i Stockholm som heter Paradiset och säljer alla dessa nyttigheter. Så ett besök dit kommer det självklart bli inom kort.   
  Kale crisps var mini påsar med kokosflingor i olika smaker. 

 

Bounce bollar har länge varit en favorit hos mig. De har jag nästan alltid med mig i min väska. Perfekt mellis eller efter träning. Nu finns dem även i många goda smaker. 

   
   
Årets pepparkakssmak av Annas Pepparkakor är vinter äpple, hur smart är inte det att bara slänga i väskan när du är på resande fot. 

Vilka är dina bästa resesnsnacks?

Spana också in

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.