Elite Plaza Hotel i Malmö 

  
Senaste månaden har jag varit i Malmö flera gånger och har bott på flera olika hotell. Ett hotell som jag bodde på igår var Elite Plaza Hotel som ligger väldigt centralt i Malmö precis vid Gustav Adolfstorg. Nära till shopping stråken och sevärdheter inne i centrala Malmö. 

   
   
Frukosten var helt gudomlig. En av de bästa frukostarna som jag har ätit. Med allt man kan önska sig till frukost. Varma och kalla rätter, min favorit våffla med sylt, grädde och nutella. Färska frukter, olika sorters yogurtar och såklart kaffe och the. 

Jag såg att de hade flera trevliga erbjudanden som höstlovspaket eller romantikpaketer – perfekt om man som förälder behöver komma iväg och sova, njuta och äta en god frukost. 

Jag fullständigt älskar att bo på hotell. 

Gillar du att bo på hotell? 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.