Sponsrad video: Epic Estonia

Året var 2003, då var jag i Tallin för första gången med en vän. Vi åkte då dit på en 40-timmars kryssning med Tallink Silja. Jag minns att det var en riktigt mysig stad och billigt. Sedan dess har jag länge funderat på att åka dit igen, men av någon anledning har det inte blivit av.

Men imorgon ska vi äntligen åka till Tallin hela familjen tillsammans igen. Jag var ju där senast långt innan jag träffade maken och nu ska det bli riktigt roligt att åka dit tillsammans och inte bara på en 40-.timmars kryssning utan även stanna i Tallin 2 dagar och bo på hotell en natt. Vi ser hela familjen fram emot att turista i Tallin. Vi har planerat in en Sightseeing i stan liksom flera trevliga restaurang besök, men jag ser även fram emot att strossa runt i staden, eftersom den är så otroligt vacker. Ni hänger väl med? Jag kommer att uppdatera er om många härliga Tallin tips om – Epic Estonia.

Detta är ett sponsrat inlägg.

Spana också in

3 kommentarer

  1. Tallin är alltid trevligt att besöka. Jag har varit där många gånger, men tycker tyvärr inte att Siljas båtar dit är så roliga. Ser det mest som en transportsträcka. Att stanna i tallin ett par nätter och även åka dit på Spa tycker jag om. Har även vid ett par tillfäller hyrt bil och tagit mig runt. Finns mycket att se och uppleva.
    Önskar er en trevlig resa och ett trevligt besök i Tallin.

  2. En fin stad, vi har varit där 4 gånger tror jag. Oftast stannar vi en natt ellrr två på hotell. Båda Tallink hotellen är bra, jättehärligt Spa på spahotellet och nör vi var senast helt fantastiskt mat i restaurangen på spahotellet. Och då är endå hela sällskapet vi var där med extremt kräsna när det kommer till mat.
    Ha en jättetrevlig resa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *