Aqualand i Torremolinos 

  
Reser ni till Costa del Sol i Spanien får ni absolut inte missa Aqualand i Torremolinos. 

   
    
   
Vi hade helt klart en av våra roligaste dagarna på Aqualand. Gillar man vattenrutchebanor, bada, fart och fläkt så får du verkligen en helt perfekt dag på vattenlandet i Torremolinos. 

   
   
Det finns verkligen vattenrutschkanor som passar olika åldrar och de har längdkrav på vad man får åka och inte. Säkerheten kändes bra och det var badvakter överallt kring vattenrutschkanorna liksom i poolerna vilket såklart kändes tryggt även fast någon av oss hela tiden var med sonen. 

   
    
   
Vattenland är verkligen något vi älskar hels familjen. Nästan på varje semester ser vi till att besöka ett vattenland. I juli var vi ju även i Benidorm och besökte Aqualandia – som är Europas största vattenland. 

   
   
Ville man inte åka vattenrutchebanor hela dagen så fanns det solsängar och parasoll lite här och var som man kunde hyra för 4 Euro / solsäng / dag. Men vi passade ju på att gå all in hela dagen lång. 

   
    
 
Aqualand var såklart uppdelat i flera olika avdelningar och det fanns såklart en massa roligt för mindre barn också. 

   
   

Men sonen är ju väldigt äventyrlig av sig och ville helst åka de längsta och enligt honom coolare vattenrutchebanorna – så vi körde all in mestadels hela familjen! 

Brukar ni uppskatta vattenland på era semestrar? 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *