Batiste Torrschampo 

  
När jag reser packar jag alltid med små flaskor av Batiste Torrschampo i handbagaget. Det är verkligen den bästa räddaren i nöden när det kommer till att fixa håret snabbt och få håret att lukta gott. 

   
 
Dessa flaskorna är  små och smarta  XXL volume är mina favoriter. Får alltid plats i handväskan eller handbagaget. 

   
 
I veckan var jag och Diana på Batisetes lanseringsparty med deras nya torrschampo – heavently volume och vi blev dessutom stulade i håret av hårstylister och med Bariste – heavently volume. Gissa om vi var redo för en utekväll sen – men båda skulle upp och jobba tidigt så vi var snygga på jobbet istället. 

Har du några måste när du packar ditt handbagage? 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *