Casa Franco – mysig restaurang vid Playa Mar 

  
Första kvällen i Torremolinos när vi skulle ut och äta gick vi ut relativt tidigt och åt middag. Vi var ju alla trötta efter att ha gått upp vid 3,30 på morgonen. Men det fanns ju knappt några restauranger öppna runt 18-tiden. De flesta restauranger i Spanien öppnar runt 20-tiden på kvällen. 

  
Men sen hittade vi Restaurante Casa Franco nere på stranden, ett stenkast ifrån vårt hotell Principe Sol i Torremolinos. 

   

    
   Restaurangen låg ju verkligen helt perfekt nere på stranden så vi kunde njuta av stranden och havet medan vi åt middag. Casa Franco var en enklare restaurang med typisk spanska rätter. Vi gillade maten mycket och det var dessutom väldigt prisvärt. Jag åt kycklingfilé med sallad och aioli och maken åt grillade sardiner / fisk i olika former.    

   
Sonen kunde även passa på att leka på stranden och vi fick en lång middag tillsammans nästan till solen gick ner. En riktigt mysig kväll och vi blev helt kära i Playa Mar och Torremolinos. 

Spana också in

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *