Hotel Deloix i Benidorm 


När vi var i Benidorm för ca 1 månad sedan bodde vi ett riktigt bra och barnvänligt hotell – Hotel Deloix.


Vi bodde i ett relativt stort familjerum med en dubbelsäng och en bäddsoffa som blev som en dubbelsäng. Med andra ord perfekt om man reser 2 vuxna och 2 barn.


  
  
Hotellet hade en gigantisk familjepool på markplan liksom ett mindre vattenland som barnen verkligen älskade. Bara några decimeter djupt så man kunde sitta bredvid och nästan slappna av medan de lekte i vattenlandet.


  

Vi hade verkligen riktigt härliga eftermiddagar vid poolen på hotellet. Stort plus med biljardbord och spelgrejer precis bredvid poolen också. 1 euro per spel men helt klart värt det när man kunde ligga och njuta i solstolen medan barnen lekte.


Det fanns även en liten lekpark på hotellet i skuggan för barnen.


  

Hotellet var inte bara riktat mot barnfamiljer utan de hade en takterrass med pool, parasoll, solsängar, bar och en underbar utsikt över Benidorm som bara var för vuxna. Nästan helt folktomt. Ena dagen vi var där var det några som skulle gifta sig uppe på takterrassen – romantik!


Vi åt bara frukost på hotellet varje morgon och den var verkligen toppen. Stort utbud av varma och kalla rätter, färska frukter, desserter mm Hotellet hade ju även restaurang för lunch och middag liksom flera olika barer, inomhus pool och SPA. Men det hann vi dessvärre inte med. Men vi kommer nog med största sannolikhet att åka tillbaka till Benidorm igen.

Vi fick verkligen mersmak för både Costa Blanca  och Benidorm. Spanien står mig verkligen varmt om hjärtat och jag åker gärna till Spanien varje år.

Har du något favorit land?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *