Grundsunds Badplats


Igår var första gången på hela vår västkust-semester som vädret tillät att vi kunde gå till Grundsunds badplats. Solen sken och det bar äntligen ca 20 grader varmt i skuggan och ännu varmare i solen.


  
Svenska sommaren har ju direkt inte varit den bästa sen vi kom ner till västkusten.. Men vi har haft en riktigt härlig sommar ändå. Men sol OCH bad tycker jag ändå hör svenska sommaren till… Dessvärre har det inte blivit ett enda bad i havet ännu.Till och med sonen tyckte det var för kallt i havet. Fötterna och benen badade vi, men mycket mer än det blev det inte tyvärr… Vi fick  i alla fall äntligen användning av vår solskyddskräm ifrån Nivea. Solen stekte på bra ändå. Så jag hade ränder efter bikinin efter en hel dag i bikini. Jag nöjde mig med att smörja in mig med spf 20 men sonen snörar jag alltid in i spf 50 oavsett om vi är i Sverige eller utomlands.


 badbyxor från Maxomorra.

Hoppas att solen har skinit på dig oxå?!

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *