Scandic Rubinen i Göteborg 

  
Under vår lilla mini-semester i Göteborg bokade jag in oss på Scandic Rubinen som är centralt beläget hotell mitt på Avenyn. Perfekt läge till många sevärdheter i Göteborg och även nära spårvagnarna om man vill åka iväg. 

   
   
Vi bodde faktiskt på Scandic Rubinen även för 2 år sedan. Men nu är hotellet nyrenoverat och vi bokade ett av deras nyrenoverade rum. Väldigt fräscht och fint måste jag säga. Jag fick till och med lite ”hemma-mys-känsla” i rummet vi hade. 

   
   
Den tillhörande terassen var också riktigt mysig. Men tyvärr var inte vädret det bästa. Det höll i alla fall uppe en liten stund medan vi tog ett glas gott Petit Faiblesse rose’ och lite frukt. 

   

 
Utsikten över takåsarna var härlig. 

   
   
Som ni redan vet älskar jag Scandics hotellfrukostar. De har ett stort utbud av både  varma och kalla rätter. Jag älskar ju dessutom sötsaker så ett par bitar av denna goda kladdkaka kunde jag inte motstå. 

  
Scandic Rubinen var verkligen fyndiga och hade fräscht fruktvatten både vid receptionen och på frukosten. 

  
Jag gillar även mycket när det finns en lekhörna i anslutning till frukostmatsalen. Vi är verkligen frukost människor och tycker det är värdefullt att äta frukost liksom dricks kaffe i lugn och ro på morgonen. 

  
Innan frukosten passade jag på att köra ett kort pass i gymmet. 1v nästan utan träning märks… 

  
Hotellets relax och bastu såg också mysig ut. Men den hann vi inte med att använda denna gången. 

På Scandic Rubinen har de även deras egen restaurang Ruby längs Avenyn eller Ruby Roof Top Bar på 7 våningen med härlig utsikt över stan. Men denna gången besökte vi inte restaurangen eller baren. Men kanske nästa gång. 

Har du bott på Scandic Rubinen? 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *