Natt Safari på Natura Terra i Benidorm 

  
I lördagskväll var vi iväg på nattsafari i djurparken Natura Terra. Det är en stor djurpark som ligger ett stenkast utanför Benidorm. Djurparken har alla möjliga sorters djur såsom elefanter, tigrar, apor, krokodiler, renar, kameler och dromedarer. Jag har aldrig någonsin varit på nattsafari men det var verkligen en upplevelse utöver det vanliga. Det var riktigt mörkt och kändes nästan lite läskigt men ändå häftigt att promenera runt i ”djungeln” i mörkret. 

    
  

Vi fick även vara med och mata fler av djuren bland annat dromedarerna.

   
    
 
Vi fick även gå in till djuren och mata dem nära. Det gillade sonen mycket fast han var trött… 

  

Gå på safari kl 22 på kvällen är kanske inte ultimat för en 5-åring som brukar sova innan 21 på kvällen och sen dessutom promenera runt i parken. Men han gillade det starkt och höll sig vaken till 23.30. 

  

Jag skulle faktiskt hellre besöka Terra Natura på dagen och få se mer av djurparken, då man verkligen fick ”djungel känsla” och den verkade bra. 

Har du varit på natt- safari någon gång?  

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *