Sony kväll med grymma kameror

 

DSC01410

 

I veckan var jag på ett trevligt Sony Event där de presenterade sina nyheter för året gällande deras elektronik.

20150507-172936.jpg

Jag var där tillsammans med Diana och Terese och vi hade en riktigt trevlig kväll tillsammans.

 

20150507-213332.jpg

Vi fick klämma och känna på deras nyheter för året och jag blev ju riktigt sugen på denna nya TV´n som släpps nu som är lika tunn som en Iphone 6.

 

DSC01414

 

Bilder på HX90V kompaktkamera med 30x optisk zoom

Jag blev ju såklart sugen på en ny bloggkamera. De släpper precis sin nya Sony kamera kompakt kamera med 30 x optiskzoom. Den skulle vara perfekt inför sommarens olika resor som vi ska på, för att få de bästa bilderna till bloggen. Jag har idag en lite mindre kamera från Sony. Men jag älskar ju verkligen att ta bilder och skulle vilja bli ännu bättre på det.

DSC01421

 

En mobil från Sony skulle heller inte vara fel. De har ju många nätta mobiler som dessutom också tar bra bilder. Vi fick testa det mesta under kvällen och Sony har ju definitivt mycket mer än jag trodde. Jag gillar när saker är litet, får plats i handväskan, men ska självklart vara av bra kvalité. Dvs ta bra bilder när det gäller en kamera.

 

DSC01419

 

DSC01424

Vi avnjöt tillsammans en trevlig tre rättersmiddag tillsammans med Sony och fick en massa spännande information.

20150507-213726.jpg

Vi fick såklart testa allt och ta bilder, här är en bild som jag testade ta med hopp om att vinna en ny bloggkamera, vi får se hur jag lyckas!

Vad har du för märke på din kamera? Tipsa mig gärna om dna bästa fototips?

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *