Bath & Body Works på Arlanda

20150325-154549.jpg

Relativt nyligen öppnade en av mina favorit affärer på Arlanda – Bath & Body Works.

20150325-154450.jpg

Jag älskar verkligen deras produkter och nu slipper man åka till USA för att köpa dem. De har dessutom mini-size på de flesta av deras produkter, vilket betyder att man kan ha dem i handväskan när man reser. Jag har alltid en liten anti-bacterial hand gel & en liten mist i handväskan så man kan fräscha upp sig lite.

Missa nu inte denna affär som ligger på utrikes terminal 5 mellan B och F-piren.

Gillar du Bath & Body Works?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jag har aldrig provat de produkterna men ska göra det nästa gång jag hamnar på Arlanda. Jag är väldigt förtjust i miniflaskor, just det att man köpa flera olika och prova sig fram till favoriten. (och att man kan ha i handbagaget förstås)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *