Två stora Lekrum på Viking Grace

 

 DSC00554

 

Viking Grace var verkligen en barnvänlig båt. Deras Spa & Wellness var ju barnvänligt och sedan hade de TVÅ stora lekrum ombord på båten.

20150323-102201.jpg

Det fanns ett lekrum anpassat för barn 0-6 år på plan 10 och sen ett lekrum anpassat för de större barnen från 6 år och uppåt.

DSC00547

 

DSC00550

 

Lekrummet för de mindre barnen hade det mesta man kan önska sig i lek väg. Bollhav, Briotågbanor, bilar, stort Lego, myshörna, böcker och mycket mer.

DSC00552

 O gillade såklart båda lekrummen, men det för de äldre barnen hade lite mer utmanande saker med lite balans och klätter grejer liksom TV-spel, men bollhavet var också väldigt populärt.

 

DSC00556

 

DSC00558

 O hade sin nya tröja från Fred´s World och jeans från Ossoami.

DSC00563

 Spela TV-spel är O inte så van vid eftersom vi inte har något hemma och för att han ytterst sällan spelar någon form av data spel. Men på båten tyckte han att det var jätte roligt och lärde sig faktiskt rätt snabbt hur han gjorde.

DSC00561

 Att båtarna man åker på med barn har bra lekrum tycker jag är viktigt. Viking Grace var verkligen en väldigt barnvänlig båt. Förutom riktigt fräsch, så hade den ju två bra lekrum, SPA för barn och barnmenyer i restaurangerna. Maten ska ni få läsa mer om i nästa inlägg.

Vilka krav har du när du reser på kryssning med barn?

 

 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *