Sockerbröllop – 6 årig bröllopsdag

 

Jag kan verkligen inte förstå att tiden går så himla fort. Idag firar jag och maken Sockerbröllop.

20150315-214412.jpg

Det är HELA 6 år sedan vi gifte oss på stranden på Mauritius idag. En av de bästa dagarna i mitt liv – helt klart! Gifta sig på en strand är verkligen något som jag starkt kan rekommendera.

20150315-214530.jpg

Sockerbröllop” betyder det att man ska äta massa socker eller?! Skämt å sido, ikväll känns ingen rolig dag att fira… En måndag liksom,så vi får fira mer i helgen helt enkelt 😉

20150315-214829.jpg

Hur brukar ni fira era bröllopsdagar? Vi tänkte åka iväg någonstans, men nackdelen när jag reser så mkt i jobbet är ju att jag uppskattar att vara hemma när jag är ledig 🙂

 

Spana också in

7 kommentarer

  1. Vi har firat lite olika! Tio år firade vi på High Chaparral i 30° hetta och kvavt som bara den men ungarna var ju nöjda och vi med dem. Det är ju så det är lite tycker jag,är barna glada är de vuxna glada. De senaste åren har vi bara varit vi ”igen” och det är oxå bra 🙂 GRATTIS på bröllopsdagen btw.

  2. Grattis på bröllopsdagen, vad härligt det ser ut! Men lite kan man allt lyxa till det trots måndag 😉 Vi kommer också att ha bröllopsdag en måndag i år, så blir nog troligast en liten weekend helgen innan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *