Grillsäsongen är äntligen här

DSC00408Häromdagen var jag på en mycket  trevlig lunch som Ica bjöd in till för att presentera årets Grilltrender.

Grillrapporten 2015 visar bland annat att fler än hälften av svenskarna vill lägga mer svenskt kött på grillen i år, 40 procent vill grilla mer hälsosamma rätter och 45 procent önskar grilla mer fisk och skaldjur. Kunderna vill ha fler hälsosamma alternativ till årets grillande. Det finns även ett stort intresse för kött med svenskt ursprung.

Vi kommer  dessutom att få se mer smårätter/tapas på grillen. Snacks som går att äta på stående fot. Vilket också är riktigt bra för oss barnfamiljer, där man kanske inte hinner sitta ner långa stunder och äta middag.

 

DSC00398

Jag älskar verkligen att grilla och det finns så himla mycket gott att grilla. Vi har faktiskt inte grillat ännu i år, men premiär grill lunchen hos ICA var ju fantastisk, så nu måste det snart bli grillat här hemma.

DSC00407

 

Utbudet av svenskt kvalitetskött kommer att bli ännu större hos ICA inför sommaren. Många vill ha svenska råvaror av hög kvalitet och jag köper helst svenskt kött faktiskt om jag får välja.

Sommarens stora grilltrender är glödhet hälsa liksom mera ekologiskt och helst svenskt på grillen.

DSC00395

 

Har ni haft er grill premiär än i år?

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *