Nordic C Hotell – Barnvänligt hotell mitt i Stockholm

Förra helgen var vi ju och bodde på Nordic C Hotell i Stockholm. Hotellet är centralt beläget, verkligen mitt i stan precis bredvid T-centralen. Perfekt att bo vid om man vill ha gång avstånd till stan liksom bo nära Centralstationen där man kommer in med både tåg, bussar, flygbussen och Arlanda Express. Man har liksom nära till allt. Vi bodde ju där under Sportlovsveckan och kombinerade detta med ett besök på Ice Bar by Stockholm när de hade Ice Kids där. Vilket var en upplevelse utöver det vanliga och väldigt spännande.

 

DSC00131

 

Hotellrummet var riktigt stort och fräscht. Vi bokade ett Deluxe Dubbelrum så O hade sin egen säng och rummet var stort och rymligt även med lite utsikt ifrån fönstren.

 

DSC00134

 

 

DSC00136

 

 

DSC00146

Sonen som älskar att bada var extra lycklig, då vi inte har badkar hemma. Så han hann med att bada både på kvällen och morgonen innan frukost. Sånt värdesätter vi såklart lite extra.

Nere i receptionen eller lobbyn hade de flera spel, så vi passade på att ta en drink i baren efter middagen och spelade spel med sonen.

DSC00138

DSC00148

 

När sonen hade somnat delade jag & maken på en flaska bubbel, Freixenet  ett av våra favorit bubbel och kollade på premiären av Let´s Dance som gick av stapeln i fredags. Perfekt fredagskväll med andra ord, Isbaren, middag, en drink i baren och hotellövernattning.

Morgonen startades med en kaffe i sängen medan O badade. Jag älskar verkligen när de har riktiga kaffemaskiner på rummen.

 

DSC00150

Frukostbuffén på hotellet var helt gudomlig. Länge sedan jag åt en så bra och god frukost. Här fanns allt; äggröra, ägg, bacon, korv, yoghurt, färska smoothies, frukt, olika sorters bröd och pålägg och mycket mycket mer.

 

DSC00158

 

DSC00159

 

 

DSC00156

Vi var alla super nöjda med frukosten och satt och njöt i närmare 1h innan det var dags att checka ut för en rolig dag i Stockholm.

DSC00154

Att turista i sin egen stad är verkligen roligt och något som jag verkligen måste göra snart igen. Stockholm har ju så mycket att erbjuda både shopping, restauranger och sevärdheter, så det finns alltid något nytt att utforska och bo centralt är ju alltid skönt, så man slipper ödsla tid på kommunikationer.

Har du något favorit hotell i Stockholm?

 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *