Falkenberg Strandbad

 

DSC00037

Dryga 5h ifrån Stockholm och 1h söder om Göteborg hittar du en av Västkustens pärlor Falkenberg Strandbad.

DSC00034

Ett riktigt mysigt Spa precis vid havet, som passade mig & Diana perfekt – vi som älskar Spa.

 

DSC00031

Vi bodde i ett Deluxerum,  ett rum med en stor balkong och havsutsikt så vi kunde njuta av den fantastiska utsikten och få somna till vågornas brus – finns de något mer avkopplande än det?

 

DSC00002

Falkenberg Strandbad har blivit nominerad till World Luxury Spa Awards 2015. Här hittar du ett av Sveriges lyxigaste Spahotell med fantastiska pooler, bastu, behandlingar och inte minst Spapaketet Ivory som bara är ett måste när du besöker Falkenberg Strandbad.

Ivory är en ritual som man gör tillsammans i sju olika steg och kroppen får sig en ordentlig rengöring och avkoppling. Alltifrån fotbad, ansiktsmask till hamam och sen avslutar med mjukgörande olja på hela kroppen i tropisk bris. En fantastiskt retreat yourself behandling som man gör på varandra perfekt för par eller bästa vänner – såklart.

DSC00007

DSC00011

Första dagen hängde jag & Diana i Spa´t i dryga 5h. Det var så avkopplande och härligt på alla sätt och vis.

DSC00013

Bara att njuta av denna vackra utsikt är ju verkligen helt – outstanding.

DSC00014

 

DSC00019

 

DSC00022

I Eldrummet skulle vi nog ha kunnat stannat hela eftermiddagen och kvällen om det inte var för att vi hade bokat en tre-rättersmiddag i restaurangen på kvällen. Det var så otroligt avkopplande, skönt och härligt att bara ligger där med goda frukter, små prata lite och vila. Jag tror både jag & Diana slumrade till. Har nog aldrig varit på ett SPA med en sån härlig relax.

DSC00040

På torsdagen var vi helt ensamma på förmiddagen i Eldrummet, vilket var ännu MER romantiskt & mysigt 😉

DSC00043

DSC00041

 

DSC00044

DSC00045

 

DSC00046

 

DSC00049

 

DSC00052

Vi passade även på att bada lite i poolerna innan vi checkade ut på torsdagen. Men eftersom jag dessvärre hade skadat mitt knä, så fick jag ha det ovan ytan…. Så ett måste är att åka tillbaka hit snart igen, för att kunna njuta ännu MER.

 

DSC00024

Kvällens middag åt vi i restaurangen Famille på hotellet. En otroligt mysig och familjär restaurang. Både jag & Diana var sugna på samma sak, så det blev en god Bouillabaisse – fisk- & skaldjursgryta, nästan ett måste när man är på Västkusten ju.

DSC00026

 

Eftersom vi båda är choklad älskare blev det en riktigt god chokladkaka till dessert.

DSC00027

 

Frukostbuffén var också helt outstanding. Vi satt i restaurangen i nästan 2h och åt av den goda frukosten och njöt av den härliga havsutsikten.

Vilket härligt ställe och vilket avkopplande dygn vi hade. Det gav verkligen mersmak och hit vill jag verkligen åka igen. Kanske redan i sommar när det är lite härligare väder.

Det är ju även lekrum & barnpassning, så kanske md familjen nästa gång med ett familjemyspaket.

Brukar du åka på SPA i Sverige? OM vilket SPA gillar du bäst?

 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *