Alla hjärtans dag firande

Till min stora glädje var jag ju ledig på Alla hjärtans dag och kunde fira den med mina killar. Riktigt mysigt att vara ledig. Det är ju inte alltid jag är ledig på en helg och förra året på alla hjärtans dag var jag på Gran Canaria, där jag även är nu.

Vi började morgonen med en god alla hjärtans dags frukost. Och när man har varit utomlands så smakar väl ändå inget bättre än en riktigt god & nyttig frukost. Vi drack Godmorgons nya juicer och Berry Ginger Dream var helt gudomlig, verkligen en juice i min smak.

20150216-074802.jpg

20150216-074824.jpg

Å lyxade även till det med min favorit choklad. Marabou premium har kommit ut med en ny choklad Cocoa Salty Liquorice som var helt i min smak, choklad blandat med lakrits.

20150216-075215.jpg

Innan kvällens middag blev det lite ”hjärtsalami” som jag hittade i affären när jag handlade. Imponeras av allt som konstruerad inför alla hjärtans dag. Sen bestämde O att vi skulle äta tacos. Riktigt gott efter 2v med nästan bara Thaimat. Såklart hjärtegodis till efterrätt. Sen somnade vi alla tidigt. Jag & O hann ju med Grekland Panorama mässan i Globen oxå.

Hade ni en bra alla hjärtans dag? Hur firade ni?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *