Underbart vackra solnedgångar

Nästan varje kväll har vi sett magiska solnedgångar.

20150211-181404.jpg

EN av anledningarna att besöka Bangtao Beach är verkligen för dessa otroligt vackra solnedgångar.

20150211-181513.jpg

Det kändes lite vemodigt att se den sista igår kväll…. Vem vet när jag kommer till Thailand nästa gång?!

20150211-181616.jpg

En sak är säker jag kommer definitivt återvända till Thailand. Men frågan är bara när? Kanske i år, nästa år eller om några år?

20150211-181743.jpg

O fjärde Thailands resa var riktigt lyckad. Jag tror även att detta är den Thailands resa som han uppskattat mest och kommer att minnas mest.

Ni kommer såklart få veta mer om Thailand och få fler Thailands tips.

Men nu är det dags för oss att återvänts till Sverige igen… Sakta men säkert…

Har du någon Thailands resa inplanerad?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Vi åker om en vecka :). Var där senast för 8 år sen, före barnen föddes. Vi har haft en lång paus från längre resor, men nu åker vi tillbaka tillsammans med våra tre barn och alla ser väldigt mycket fram emot resan.

  2. Thailand är så härligt! Köpte en resa dit spontant med en vän 2010 och var där i 2 veckor. Det är så avslappnat och vackert där och lätt att resa runt för en billig peng. En av sista kvällarna skickade jag upp en rislampa och önskade mig att jag skulle få träffa min prins ( var trött på att vara den eviga singeln..) och ett par månader efter så träffade jag min man!

    Hoppas att vi kan åka till Thailand 2016 med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *