Make Up Stores snygga make up våren 2015

I förra veckan bjöd Make Up Store in till en helt spektakulär show och visade upp deras nya looker som kommer ut under 2015.

20141207-120719.jpg

Modellerna var otroligt vackra i både make up och fantastiska kreationer på deras klänningar. Först ut var februaris look som såklart var Valentine inspirerad. Rött på ögonen, läpparna och naglarna – läckert!

20141207-120950.jpg

Efter kom mars look som var Ocean – havets färger mycket turkos och blås nyanser – otroligt coolt.

20141207-121241.jpg

Därefter kom aprils look med en massa härliga färger och bröllops looken med champagne färger. Jag älskar ju verkligen den guldiga champagne nyansen och fastnade såklart för den. Tycker den passar både till vardag och fest beroende på hur mycket man sminkar sig. Sen gillar jag ju definitivt färger oxå, men de är ju mer till speciella tillfällen. Make up store har verkligen fantastiska produkter och innan jag gifte mig gick jag faktiskt en make up kurs hos dem och köpte med mig en massa nytt smink till mitt bröllop!

Vad använder du för smink produkter?

Spana också in

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *