Ledig helg & vardagsromantik

 

Det är sällan jag är ledig helger. Eller jag har EN ledig helg / månad och ibland kan jag ju ha tur att bli ledig en extra helg oxå. Så i fredags fixade jag och Oscar lite mysigt tills maken kom hem ifrån jobbet.

 

DSC01052

Jag var ju på en italiensk vinprovning med Loppi och Enjoywine  förra veckan med två riktigt goda viner ifrån Italien. Så i fredags delade vi på en av dessa flaskor till massa goda antipasti. Vi gjorde hjärtan av antipastin och ljusen, så sonen var så ivrig att hjälpa till och visa allt för pappan när han kom hem. Barn är verkligen kreativa och vill hjälpa till. Så det blev lite vin och antipasti tillsammans hela familjen och sen drack vi upp flaskan och kollade på Idol-finalen, en riktigt mysig fredagskväll. Det är sällan jag är hemma och ledig en fredag kväll – så det är verkligen kvalitétstid för mig. Vi hann även smida planer för en vinterresa och drömmer om en vår resa också… Kanske på tu man hand denna gången?!

 

DSC01053

Eftersom jag ändå hade HELA helgen ledig, så lyxade vi till det men en riktigt god söndagsmiddag ikväll också och ett glas rött. Jag är så glad att jag har hittat TVÅ helt nya italienska viner som smakar väldigt gott.

 

DSC01064

59 spänn för det är vinet är ju nästan GRATIS, dessvärre köper vi ofta dyrare viner, men ska nog sluta med det när man kan hitta goda vardagsviner till vardagsromantiken.

 

Har du några bra vintips? Vilket är ditt favorit vin?

 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Primitivo, negro amaro från Puglia området i Italien. Otroligt goda, sällskapsviner som passar till tapas. Tips att prova Lina! Prisvärda också 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *