Mr French Julbord

 

I fredags var jag och maken iväg och åt årets första julbord Mr French i Gamla Stan. De hade sin premiär av sitt julbord.

 

DSC00895

Det var så otroligt fint och julkänslan infann sig direkt redan utanför entrén. De lukta verkligen jul och granris när man promenerade fram mot ingången och en isig snögubbe stod utanför. Tänkt vad vackert detta kommer bli när snön kommer.

 

DSC00937

 

Julbordet var indelade i fyra olika delar, två olika kalla förrättsbord, ett bord med varmrätter och sen de gudomliga efterrätterna.

DSC00903

 

DSC00905

DSC00901

En otroligt vacker dukning.

 

DSC00926

DSC00931

Dessertbuffén var verkligen helt fantastiskt och något som Mr French hade satsat extra mycket på i år. Jag testade nästan alla, som den gotte grisen som jag är. Jag kan verkligen varmt rekommendera Mr French julbord om ni ska äta ett julbord i år. Menyn var lagom och man kunde äta i lugn och ro och njuta av allt. Själva restaurangen är ju otroligt mysig och mycket vackert belägen i Gamla Stan precis vid vattnet.

Ska du äta något julbord i år?

 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Mysigt ! jag har julbord inbokade den 7e och 14e december 🙂
    Det ska bli riktigt mysigt, men först väntar ytterligare några dagar av flyttkaos !
    Kram

  2. Åh vad mysigt! Sparar julbordet till julafton, är inget fan av julbord, men julskinkan är ett måste. 😉 Jag jobbar sent idag och hinner inte dit i tid, tråkigt för det här var ett sånt event som jag gärna hade gått på. Kram

  3. Åh vad mysigt! Sparar julbordet till julafton, är inget fan av julbord, men julskinkan är ett måste. 😉 Jag jobbar sent idag och hinner inte dit i tid, tråkigt för det här var ett sånt event som jag gärna hade gått på. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *