Vilundabadet Äventyrsbad

Varje helg (som jag är ledig) brukar vi alltid försöka att hitta på något hela familjen på sonens premisser. Han fullständigt älskar att bada OCH åka vattenrutchebanor. Så valet var ganska enkelt, han älskar äventyrsbad.

20141123-221936.jpg

För ett par veckor sedan var vi ju på Äventyrsbadet Sydpolen i Södertälje. Så i lördags besökte vi Vilundabadet Äventyrsbad i Upplands Väsby. Det var verkligen överförväntan. Två lagom stora vattenrutchebanor. En pool del med en massa roliga leksaker. En mindre pooldel med vågor och en bubbelpool och sen en stor simbassäng men den var vi aldrig i.

20141123-222213.jpg

Det bästa av allt var att det var väldigt fräscht, ljust och kändes relativt nytt.

20141123-222414.jpg

I anslutning till poolerna fanns en lite cafeteria, så man kunde fika, äta lunch eller glass. Vi åkte ju efter lunch, men Mellis på ett eller annat vis är ju ett måste.

O åkte mestadels vattenrutchebana hela dagen lång och emellanåt värmde vi oss i den lilla bubbelpoolen. Helt klart en perfekt familjeaktivitet och vi kommer definitivt besöka Vilundabadet äventyrsbad igen.

Har du något roligt äventyrsbad att rekommendera?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Vi gillar också Vilundabadet. Bor i Väsby och är där 1-2 ggr i veckan och de tycker fortfarande det är lika roligt.
    Finns två mindre varma simbassänger också om man går in genom dörren längst bort vid den stora bassängen. Där kan man bada när de inte har simskola/babysim där.

  2. Vi gillar också Vilundabadet. Bor i Väsby och är där 1-2 ggr i veckan och de tycker fortfarande det är lika roligt.
    Finns två mindre varma simbassänger också om man går in genom dörren längst bort vid den stora bassängen. Där kan man bada när de inte har simskola/babysim där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *