Ullmax Ullunderställ

 Kylan och hösten har verkligen smugit sig på ordentligt. Ullunderställ känns verkligen som ett måste nuförtiden ute. Det är riktigt ruggigt och kallt måste jag säga.

DSC00840

 

O har fått ett nytt ullunderställ från Ullmax. Det är hans absolut favorit, då han tycker att han är Spiderman när han har det på sig. När han fick det utbrast han, åh mamma har du köpt Spiderman kläder åt mig? Riktigt så var det ju inte, utan snarare ett snyggt, stilrent ullunderställ som är varmt och skönt med bra kvalité. Men när han ser det som att det är en Spiderman dress och med glädje hoppar i det nästan varje morgon, jag får gömma det när jag måste tvätta det, så blir jag glad. Inget kläd tjafs alls på mornarna 😉

 

DSC00839

Har du investerat i några ullunderställ till barnen? Jag känner att jag själv behöver ett också. I lördags var det riktigt kyligt att vara i lekparken och vi går ju faktiskt mot ännu kallare tider….

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *