Restaurang Andalucia

Förra veckan var jag och Diana på Patas Negras provning på restaurang Andalucia som ligger vid Odenplan i Stockholm.

20141022-122615.jpg

Det var väldigt intressant att få lära sig om alla olika sorters Pata Negra och dessutom få provsmaka fem olika sorter av Pata Negra skinkan och dessutom känna skillnaden på den. Det var mycket uppskattat, gott och trevligt. Visste du att det finns fem olika Pata Negra skinkor/ delar? Tidigare har jag bara hört om Pata Negra skinkan.

20141022-125002.jpg

Efteråt åt vi en trevlig 3-rätterslunch fast bestående av ännu flera rätter. I Spanien äter man ju ofta tapas – många små rätter till förrätt eller kanske genom hela middagen. Så vi åt alltifrån oliver, såser med vitöksbröd, soppa, vitlöksräkor, lufttorkad skinka och såklart ännu mer Pata Negra eller Iberico.

20141023-090609.jpg

Ett riktigt bra restaurang tips för er som gillar spansk mat! Har du varit där?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *