Höstens outfit från Maxomorra

Förra vecka än började verkligen kylan smyga sig på i Stockholm så det är verkligen dags för överdragsbyxor till jackan. O går på em förskola där de nästan alltid är ute förutom när de äter lunch och mellanmål nu när det är kallt ute.

20141019-233004.jpg

Så vi lämnar och hämtar honom alltid utomhus. Eftersom de är ute så mycket så investerar jag alltid i BRA och ordentliga kläder. Blev så glad när jag hittade denna snygga outfit från Maxomorra som är perfekt nu under hösten och som jag såklart hoppas passar även i vår.

Vi kör gärna lager på lager och har antingen vanliga kläder eller ett ullunderställ under denna outfiten.

Hur planerar du kring barnens höst ytterkläder. Det är ju verkligen ”mellan” vanliga kläder och ändå för varmt för overall eller täckbyxor och jacka.

Spana också in

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.