Kapten Sabeltand

 

Igår var vi inbjudna av Finest på förhandsvisningen av Kapten Sabeltand som har premiär nu på fredag på bio.

20141018-230452.jpg

Självaste Kapten Sabeltand tog emot oss vid ingången till biosalongen och delade ut guldpengar.

20141018-230545.jpg

Väl inne bjöds det på gott piratgodis och en riktigt bra film. Egentligen är filmen för barn från 7 år, men jag tog naturligtvis beslutet själv att ta med mig sonen. Han satt som ett ljus i den dryga 1,5h som filmen varade och följde med i den spännande handlingen febrilt. Han älskar nämligen pirater och sjörövare och leker mycket såna lekar hemma. Så det var med andra ord otroligt spännande att få följa med på en resa tillsammans med den legendariska sjörövaren Kapten Sabeltand och hans ståtliga skepp.

Har du planer att se filmen i helgen?

 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *