Reimas Vårmode 2015

Efter gårdagens pressdag har jag fått ännu mer inspiration inför våren och sommaren 2015. Ett märke som står mig varmt om hjärtat är Reima, som ni säkert redan vet.

20141015-225215.jpg

Jag har använt många Reima plagg på O sedan ca 2 år sedan och vi har varåt mycket nöjda med såväl solskyddskläder som deras regnställ och ytterkläder.

Sommaren 2015;s solskyddskläder kommer i härliga färger och jag hade hoppats att de kom ut redan i början av 2015 då vi ev planerar en lång resa då. Men de kommer i butik v10. Så jag hoppas att jag får tag i dem till vårens utlandsresa istället.

20141015-225741.jpg

Vi har haft solskyddskläder på Oscar sedan hans första utlandsresa när han var 11v och jag har det fortfarande på honom. Jag tycker det är super viktigt med solskyddskläder och vill absolut inte att han bränner sig. Solskyddskläder ger ju ett definitivt spf 50 skydd, medan solskyddskrämen kan försvinna när de badar.

Vi har även använt Reimas sandaler och varit super nöjda med dem, lätta att ta av och på själv.

Gillade även deras nya jackor, framför allt den svarta den var stilig och funktionell.

Använder du Reimas kläder till barnen?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *