Lyx Lyx Lyx

Numera är jag även skribent på sidan; LYX

Det är verkligen roligt att få vara med i redaktionen där tillsammans med ett gäng härliga skribenter. Jag kommer försöka skriva ett par artiklar här varje vecka, kanske blir en artikel per vecka och fler i den mån jag har tid. Men jätte roligt med att börja skriva riktiga artiklar, vilket är relativt nytt för mig. Men jag har ju bloggat i över 3 år, så har ju skrivvanan inne. Min blogg kommer jag ju såklart att fortsätta att skriva på som vanligt 1-2 inlägg per dag och vara personlig, medan artiklarna blir mer fakta baserade.   SpaBubbelpool (1) En av mina första artiklar skrev jag om Spakryssningar på Birka Cruises. Ni kommer såklart få läsa mer om SPAn, resor, hotell och mycket annat där. Såna saker som jag gillar och dessutom är bra på.  Men spana gärna in sidan och läs alla andra bra och intressanta artiklar som finns där. Har du varit in på Lyx tidigare?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *