Fredagsmyz med godsaker

När jag är ledig så betyder såklart fredag – fredagsmys!

20141009-213544.jpg

Fredagsmys för oss betyder alltid massa god snacks och nåt gott att i glaset. Gärna champagne eller bubbel som fördrink är min favorit. OLW har kommit ut med jätte goda nya ostsnacks som gärna får vara vårt fredagsmys och ibland med grönsaker, dipp och oliver.

20141009-213751.jpg

När O har somnar på fredagar brukar vi alltid äta middag på tu man hand. Eftersom det ofta blir efter 20 när han sover blir det något enklare. Förra fredagen festade vi till det på en god fisksoppa, ost, kex och ett passande vitt vin från Drodsty Hof. Ett riktigt gott vin!

Denna kvällen får killarna tyvärr va fredagsmyz utan mig… Det är ju dagen D idag och dax för mitt och Dianas lyxiga Spa Event på Sparadiset ikväll.

Vi ses väl?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *