Ansiktsmålning – ett måste på semestern

Hos oss har en ansiktsmålning nästan blivit ett måste på våra utlandsresor.

20140915-225120.jpg

O tycker verkligen att det är jätte roligt att göra det, så idag när Sunwing Cala Bona’s Miniklubb hade det på agendan gick vi givetvis till Miniklubben.

20140915-225248.jpg

O väntar tålmodigt på sin tur och sitter still när han målas. Idag ville han bli Spiderman.

20140915-225347.jpg

Så sötaste och coolaste Spiderman fick jag med mig till poolen efteråt. Dessvärre försvinner ju målningen rätt snabbt när man badar. Men fler härliga bilder blev det och ännu fler resminnen.

Gillar ditt barn ansiktsmålningar?

Spana också in

2 kommentarer

 1. Hej
  Googlade sunwing kamala och hamnade i din blogg! Vi ska göra vår 7:e resa till underbara Thailand och ska bo på sunwing 2v och sedan blir det något annat 2v, hade tänkt oss Khao Lak men hittar inga hotell till rimliga priser 🙁 några tips på bra hotell i kamala med omnejd? Gillar inte patong/karon/kata etc!
  Såg att du var flygvärdinna, vi funderar på om vi kan ta med babyskyddet som handbagage (åker med Thai och det är väl olika för olika flygbolag förstår jag) vill helst inte skicka det som vanligt bagage…de vi bokat med säger att vi får ta med det ombord men en som nyligen kontaktat Thai sa att de inte fick. Har du några erfarenheter?
  Med vänlig hälsning, Kristin

 2. Hej
  Googlade sunwing kamala och hamnade i din blogg! Vi ska göra vår 7:e resa till underbara Thailand och ska bo på sunwing 2v och sedan blir det något annat 2v, hade tänkt oss Khao Lak men hittar inga hotell till rimliga priser 🙁 några tips på bra hotell i kamala med omnejd? Gillar inte patong/karon/kata etc!
  Såg att du var flygvärdinna, vi funderar på om vi kan ta med babyskyddet som handbagage (åker med Thai och det är väl olika för olika flygbolag förstår jag) vill helst inte skicka det som vanligt bagage…de vi bokat med säger att vi får ta med det ombord men en som nyligen kontaktat Thai sa att de inte fick. Har du några erfarenheter?
  Med vänlig hälsning, Kristin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.