Kräftskiva

Igår hade vi en liten mysig kräftskiva här hemma och Kräftpremiär. Helt galet att vi inte har ätit kräftor än.

20140822-220508.jpg

Kvällens fredagsmys gillades starkt av killarna. Först gjorde jag och O lite morötter och dipp som vi åt i väntan på pappan. Sen hade jag dukat upp en massa kallskuret, alltifrån Pata Negra, olika salami till rökt skinka och korv som O gillar och oliver. Till det drack vi ett av mina favorit rose René Barbier. Jag tycker Camilla Thulins rosebox är så snygg.

20140822-220804.jpg

När sonen somnat blev det Kräftpremiär ute på balkongen. Det märks att kvällarna är betydligt kyligare nu. Men jag vill suga ut det sista av sommaren och njuta på balkongen så länge det går.

Fredagsmys och allt här hemma, det var länge sen… Nästan 2 månader sen sist när jag tänker efter… Många resor har det blivit i sommar ändå.

Gör ni något speciellt fredagsmys? Har du ätit kräftor än i år?

Spana också in

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *