Fotbollsintresse

Min son har ett stort fotbollsintresse trots att han är så liten. Han älskar verkligen att spela fotboll. Jag har suttit och kollar upp fotbollsskolor / fotbollsträningar åt honom på nätet. Men hittar inget för barn födda 2010 i Stockholms innerstad. Det verkar som att man måste vara 5 år för att börja spela fotboll. Men det kanske ändå är väldigt rimligt. Eller vet du något på Kungsholmen?

20140818-061524.jpg

I helgen började Viasat att sända Premier League matcher igen. Gillar dina barn att spela fotboll eller kolla på fotboll?

Spana också in

9 kommentarer

 1. Viggo älskar fotboll, men retar nästan gallfeber på sin pappa när han ljudligt hejar på ett visst ”konkurrerande” lag 😉 haha !!
  Kram

  Pst, vi kan säkert ha samma klänning. den är från lindex om jag inte minns fel 🙂

 2. Viggo älskar fotboll, men retar nästan gallfeber på sin pappa när han ljudligt hejar på ett visst ”konkurrerande” lag 😉 haha !!
  Kram

  Pst, vi kan säkert ha samma klänning. den är från lindex om jag inte minns fel 🙂

 3. Gustaf har ju spelat nu i drygt ett år och HEJ, han lever och andas fotboll. Fotboll och lego är allt som rör sig i hans huvud just nu. Vi har skaffat två mål på vår tomt och han spelar med kompisar och oss så fort han kan! Roligt att se. Han har blivit så himla duktig också. Det är träningar och matcher hela tiden – har blivit värsta fotbollsmorsan 🙂 F spelade också men slutade efter något år. Hon kör på simning och dans istället!

  ses på onsdag? Är bjuden imorgon också till barnvagnsgrejen men känner att barnvagnar inte direkt är aktuellt för mig 🙂 Lördag och söndag ses vi säkert också antar jag 🙂 Mycket den här veckan!

  Kram!

 4. Gustaf har ju spelat nu i drygt ett år och HEJ, han lever och andas fotboll. Fotboll och lego är allt som rör sig i hans huvud just nu. Vi har skaffat två mål på vår tomt och han spelar med kompisar och oss så fort han kan! Roligt att se. Han har blivit så himla duktig också. Det är träningar och matcher hela tiden – har blivit värsta fotbollsmorsan 🙂 F spelade också men slutade efter något år. Hon kör på simning och dans istället!

  ses på onsdag? Är bjuden imorgon också till barnvagnsgrejen men känner att barnvagnar inte direkt är aktuellt för mig 🙂 Lördag och söndag ses vi säkert också antar jag 🙂 Mycket den här veckan!

  Kram!

 5. Min son spelar fotboll, sommar Fotbollsskola just nu 🙂 Men vet att jag satt och letade för två år sedan då han ville börja men hittade inget, han är född 08 och fick börja förra året.
  Ett tips om ni vill kunna spela med honom ute är att köpa hoppfällbara mål, vi har från Intersport. De är en plätt väska med två mål i, tar nästan ingen plats alls. De har hängt med var vi än åkt under semestern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.