Simdyna – still going strong

När jag var liten hade jag en simdyna innan jag lärde mig simma själv. Å jag hade inte en blekaste aning att det fortfarande fanns såna, visste du det?

20140720-233539.jpg

O har träffat några kompisar här nere på västkusten och förra v fick han låna en simdyna av en kille och simmade så himla bra med den. Så hans faster hade köpt en tills vi kom hit och nu har han den alltid på sig när vi badar och simmar gärna på det djups vattnet utan problem.

20140720-233716.jpg

Jag har dessutom hör att det är mycket bättre för barn som ska lära sig simma att ha en simdyna på sig istället för armpuffar, eftersom det inte alls går lila lätt att simma på riktigt med armpuffar på. Man liksom bara flyter då, medan när du har en simdyna så går det ju både att göra armtag och bentag – liksom simma på riktigt. Eftersom O gått i simskola nu under våren så vill ci ju såklart ge honom de nästa hjälpmedel oxå, så det blir lättare att lära sig simma.

Vad har dina barn som inte kan simma när ni badar?

Spana också in

4 kommentarer

 1. Vi har puffar men en gammal hederlig simdyna vore nog egentligen att föredra ! Vi ska ställa V i kö till simskola till hösten, men väntan här är tydligen LÅNG för att få en plats :/
  KRAM

 2. A hade simpuffar förut, men hade lite svårt att fatta grejen då. Nu i början på semestern körde hon mest på grunt vatten och vips kunde hon simma själv istället. Betydligt smidigare! Nu hoppas vi bara få plats på simskola (kö, kö, KÖ) så hon verkligen får in grunderna ordentligt med, för de är jag ärligt talat urusel på, haha.

 3. Hej Liniz!!!

  Tack för en grym blogg! 🙂

  Hej! 😀
  En fråga till dig, som jag inte hittat någonstans här på forumet… 🙂
  Jag har själv väldigt länge velat testa på att vara flygvärdinna även fast det kan vara ett väldigt slitigt jobb, både med sjukt obekväma tider och på olika mindre bra ergonomiska sätt. Men har inte känt mig riktigt mogen och dels alldeles för ung.
  Men nu vill jag äntligen prova på inom en snar framtid och tänkte fråga dig; IFALL MAN skulle ha turen att komma vidare för en intervju hos något bolag (Norwegian/SAS/Novair osv…) vet du vilken typ av engelska de vill att man ska framföra under intervjun? Jag har väldigt bra språkkunskaper, det är inte det. Det jag funderar över är bara om de kräver av en att man ska kunna typiska universala termer inom “flygplansvärlden” (som alltså inte ens väldigt duktiga svenska engelsktalande människor har koll på, om du förstår…) eller om det räcker med att man är erfaren i det engelska språkliga talet.

  Förstår du vad jag menar?

  Sen är jag SÅ rädd för en sak. Att man inte får sova många timmar alls mellan en flygning och nästa hem igen ifrån ”bortaplan” Har de en särskild norm för det? Jag menar, alla rekommenderas att sova minst 6-7h. Är det ofta så att flygvärdinnor inte får det? 🙁 🙁 🙁

  ……OCH ska man helst ha väldigt bra men helst utmärkt resultat på Berlitz testet?

  Riktigt inspirerande blogg förresten!! 🙂
  Kram!!!

 4. Oj just det två till frågor jag verkligen hoppas du kan och vill svara på 😀

  Är det verkligen BARA ”skit” tider man jobbar som många säger??? :/

  Och vad är de tre absolut bästa sakerna med ditt jobb? 🙂 rangordna 🙂 !

  Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *