Esprits killnyheter

Jag shoppar väldigt mycket kläder åt O på nätet och tycker det är roligt med märkeskläder. Men vill ju heller inte lägga ner en hel förmögenhet på hans kläder, eftersom han växer så otroligt snabbt och dessutom vill jag ju shoppa kläder ofta oxå… Nu är ju tyvärr sommaren snart slut. Eller det är ju i alla fall dags att börja shoppa nya höstkläder åt honom.

 

 

20140721-101508.jpg

Så jag hittade faktiskt flera snygga outfits ifrån Esprit som jag är väldigt sugen på att klicka hem åt honom. Han älskar ju verkligen huvtröjor och jeans, vilket jag dessutom tycker är väldigt coolt på killar. Randiga tröjor gillar jag också starkt, något som liksom aldrig går ut tiden, utan alltid är stilrent och snyggt på barn.
Vilka favoritmärken har du på barnkläder till killar? Kanske kan du tipsa mig om något nytt märke?

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *