Lugna sommar dagar

Jag & maken har verkligen haft lugna sommar dagar hemma, sen vi lämnade av O i lördags. Detta är första gången på 4 år som vi båda är ifrån honom 5 dagar i streck båda två och det har verkligen känts väldigt tomt och tyst utan honom…

20140717-180337.jpg

Eftersom jag bara har jobbat / flugit två dagar, blev ju helt oväntat ledig tre dagar av mina tre stand byer… Så har vi ju hunnit med mycket tillsammans. Långa middagar på balkongen, frukostar på balkongen, solat, läst, kollat på film, träffat vänner, shoppat på stan, tränat nästan varje dag och kört min Kungsholmen runt runda…

20140717-180605.jpg

Det har varit väldigt lugna dagar, men vi har ändå hunnit med mycket.

20140717-180659.jpg

Jag blev bjuden på en riktigt god middag igår efter 11h i luften… Tulip Pulled Turkey, super gott och välbehövligt efter 11h i luften.

20140717-180823.jpg

Vi börjat nu närma oss Västkusten.., men jag börjar bli så uttråkad… Tycker det är så tråkigt att sitta still för länge… Har laddat med en massa tidningar, mörk choklad och Cola Zero…

Känns så konstigt att inte underhålla O på vägen… Nu vill jag bara komma fram och pussa på min lilla älskling…

Hur roar ni er på 5-6h långa bilresor?

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej vännen ! FÖRLÅT för att jag inte hörde av mig, men det blev lite mer ”fullt” upp än jag hade tänkt mig !
    Vi har dock haft väldigt härliga dagar i huvudstaden och vi pratar redan om att åka igen !
    Jag ser att ni oxå har haft riktigt härliga dagar !! semester när den är som bäst ! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *