Stand By Lycka

Ibland har man tur och idag var en härlig dag i solen måste jag säga. Jag har haft stand by och blev precis utkallad på en flygning.

20140708-161406.jpg

Men jag klagar inte… Nästan 3h i solen på vår innegård med trevlig lektyr innan de ringde…. Senaste Vagabond bjöd på massor av härlig resinspiration. Så jag drömde mig verkligen bort… Perfekt läsning för lediga och lata sommardagar.

Vilken värme vi har fått oxå. Jag känner mig rätt blek nu efter mycket jobb och den dåliga sommaren som varit till nu.. Så är noggrann med att smörja in mig. Gillar ACOs Activ solspray eller mist som är enkel att smörja in sig med.

20140708-161702.jpg

Hann även med ett kort pass i Rålis utegym… Bra start på dagen!

Har du en skön ledighet?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Gud va skönt ! sånna dagar kan man ju lätt ”leva” med 🙂
    Vi njuter till fullo av semester ! 3:e dagen har passerat men det känns redan som om vi har varit lediga i en hel evighet !
    Kram

    Klart vi hörs när jag kommer till stan !
    Första natten bor vi på radisson i Solna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *